Doorgaan naar artikel

SNELSERVICE RESTAURANTS

De snelservice restaurantsector is voor Shoes For Crews Europe Ltd. de belangrijkste sector die het ondersteunt. Talloze medewerkers die door heel Europa voor multinationale snelservice restaurantondernemingen werken, dragen ons comfortabel en stijlvol antislipschoeisel. Het dragen van onze antislipschoenen, zoals de immer populaire Old School III en Nitro II evenals onze recent geïntroduceerde Pembroke, vermindert het risico op uitglijden, struikelen en vallen op het werk. Onze fastfoodschoenen zijn waterbestendig en hebben spits toelopende buitenzolen waardoor het risico op uitglijden minimaal is. En voor een optimaal comfort hebben we de binnenzolen gedempt en extra ondersteuning toegevoegd.

BAR / CAFE

De bar- en cafécultuur zit in de lift en deze sector groeit snel in heel Europa. Shoes For Crews Europe Ltd werkt samen met enkele van de grotere bar- en caféketens en voorziet hen van tal van antislipschoenen die hun personeel tegen uitglijden, struikelen en vallen op het werk beschermen. Ons slipbestendige schoeisel voor barpersoneel, zoals de Condor, Wes en Nitro II, is veilig, stijlvol en biedt comfort en ondersteuning om pijn en ongemakken aan het einde van uw dienst te voorkomen. Onze werkschoenen voor bars en cafés zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn waterbestendig en hebben belangrijke kenmerken zoals Spillguard, een beschermend membraan als voering die een barrière vormt tegen hete vloeistoffen.

HORECA

De horecasector is een andere bedrijfstak waarin Shoes For Crews Europe Ltd erg sterk is. We voorzien hotels in heel Europa van professioneel antislipschoeisel dat hun personeel tegen uitglijden, struikelen en vallen op het werk beschermt. Onze stijlvolle Envy III, Reese en Senator schoenen zijn gemaakt voor lange werkdagen. Ze zien er goed uit en zijn ontworpen met oog voor comfort. Schoenen uit onze Hoverlite-collectie, zoals de Arden en Atticus, zijn uiterst lichte antislipschoenen die ontworpen zijn om veiligheid en comfort te bieden. Lopen over verschillende soorten vloeroppervlakken kan leiden tot een hoger risico op struikelen, uitglijden en vallen tijdens het werk. Ons schoeisel is ontworpen om u te beschermen en op alle oppervlakken op de been te houden.

RESTAURANTS

De restaurantsector heeft behoefte aan een breed assortiment antislipschoeisel voor alle onderdelen van het bedrijf, van het receptie- en keukenpersoneel tot de bediening. Shoes For Crews Europe Ltd biedt een verscheidenheid aan professioneel ogende en comfortabele antislipschoenen voor restaurants. Schoenen zoals de Vitality, Bridgetown en Endurance zijn veilig, stijlvol en bieden extra ondersteuning door uitneembare dempende binnenzolen. Onze slipbestendige EVA klompen, zoals de Radium en Zinc, zijn ideaal voor in de keuken en zijn stuk voor stuk licht van gewicht en voorzien van waterbestendig bovenwerk, een voetbed en comfortabele binnenzolen om u te helpen een lange werkdag door te komen waarbij u constant op de been bent. Chef-koks kunnen kiezen uit onze nieuwe hoogwaardige MOZO-modellen.

INDUSTRIEEL

Veiligheid is het hoofddoel bij het kiezen van industrieel schoeisel en Shoes For Crews Europe Ltd biedt een breed assortiment aan slipbestendige werkschoenen om deze sector te bedienen. Onze Bonnie en Clyde schoenen zijn stijlvol, water- en perforatiebestendig. Bovendien hebben ze een buitenzool met hoog profiel en uitneembare dempende binnenzolen om de hele dag door voor comfort te zorgen. Onze Safety Jogger-modellen zijn allen voorzien van de hoogwaardige tractie van Shoes For Crews. Hieronder vindt u diverse hoge werkschoenen, waaronder de Lungo81 en Elevate81, om u bij te staan onder de meest moeilijke omstandigheden. Al onze werkschoenen, waaronder ons assortiment slipbestendige laarzen zoals de Guardian en onze nieuwe Bastion, de allereerste laars op de markt die geheel uit PVC bestaat, voldoen aan de EN ISO 20345:2011 veiligheidsnormen, zodat u kunt vertrouwen op continue bescherming waar u die het meest nodig heeft.

Drawer Title

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyse site usage, and assist in our marketing efforts.

vergelijkbare producten

Compare Your Items (3 Items)

Samsung Galaxy S22 Ultra

  • Color:Black

$ 899.99 $ 999.99 10% off

Add to Cart

+ Add Product

Performance